Coaching

Ben je je balans kwijt, je levenslust, weet je niet meer wat je wilt? Op het werk of in je privéleven, heb je regelmatig gesprekken die mislopen?

Een kort lontje? Opvoedingsproblemen, stress, schaamte? Geen tijd voor jezelf en kun je dat maar niet veranderen?

In een coachgesprek pakken we aan wat jij lastig vindt. Stap voor stap los je problemen op. Of je nu een ademcoach of een personal coach nodig hebt, ik ben er voor je.
Een veilig en op jou persoonlijk afgestemd coachgesprek verandert je leven! Vanaf 16 jaar tot alleroudst, je bent welkom.

We beginnen met een gratis intake van een kwartier. In totaal duurt een coachgesprek max. 1,5 uur. De vragen die ik stel brengen je naar de kern van het probleem. En we zoeken ook ‘out of the box’. Ik begeleid je met verschillende technieken zoals focussing, geleide meditatie, NLP en veel meer. Een gesprek is voelbaar effectief.

N

Beter voor jezelf zorgen

N

Gelukkig met jezelf

N

Je weet wat je wilt

N

Je voelt je letterlijk en figuurlijk opgeruimd

N

Levensenergie stroomt!

Tarieven:

Intake 15 min. (evt. online): gratis

Losse sessie max 1,5 uur: €95,- incl. btw

Traject per sessie: €85,- incl. btw

In ons eerste gesprek bepalen we gezamenlijk het aantal sessies voor je traject. Soms heb je al genoeg aan 1 gesprek!

 

 

 

Praktische informatie:

De gratis intake voor coachgesprekken of voor ademsessies kun je los inboeken via de button hieronder. Je kunt kiezen of je het online wilt doen, telefonisch of in de praktijk. Een eerste coachgesprek doen we standaard in de praktijk van All intuit in Culemborg, de AdemRuimte. Zo ook alle ademsessies.

Bij een afgestemd coachtraject is het mogelijk om enkele gesprekken daarvan online te doen. Zo houden we rekening met onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld covidklachten.

Bij coaching, ademsessies en winterzwemmen gelden enkele contra-indicaties. Lees daarvoor svp. de Algemene voorwaarden: contra-indicaties

Ademsessie

Ben je klaar met de hectiek in je hoofd? Vind je het lastig om een pauze te nemen? Ben je toe aan een diepe ontspanning? Zijn er ervaringen die je wilt verwerken? Toe aan meer voelen en minder denken? Wil je een laag dieper komen bij jezelf?
Een ademsessie kan precies zijn wat je nodig hebt. Als ademcoach bied ik je veilige begeleiding. Er gelden contra-indicaties, lees ze bij Voorwaarden. Lees ook hoe ik werk bij: Integriteitscode.

Terug naar jouw innerlijke rust.
Een ademsessie brengt je weer terug bij jezelf: uit je hoofd – in je lijf.

Waar je ook tegenaan loopt, een ademsessie brengt je letterlijk en figuurlijk nieuwe AdemRuimte om jezelf te voelen en te zijn.

Wat je allemaal kunt ervaren na je ademsessie:

N

Contact met je lichaam

N

Voelbare hartkracht

N

Verdiepte ademhaling

N

Helende overgave

N

Nog dagen heerlijk ontspannen

N

Bewuster van je emoties

Tarieven:

Intake (evt. online): gratis (15 min)

Losse sessie:  €135,- incl. btw (2 uur)

Traject: per sessie €115,- incl. btw 

Na de eerste sessie kun je zelf beslissen hoeveel ademsessies je in je traject wilt plannen.

Combineren: 

Coachgesprek met aansluitend ademsessie: €175,- incl btw (3 uur)

 

Ademsessie Culemborg All Intuit

a Ademsessie:

In een ademsessie breng je jezelf in een lichte natuurlijke trance door actieve langdurige ademhaling. De begeleidende muziek nodigt je uit dieper te gaan. Zo krijg je contact met allerlei emoties en lichamelijke sensaties. Die mogen er in de sessie helemaal zijn en doorvoeld worden terwijl je veilig op een matras ligt.

Langzaam laat je controlepatronen los en kom je meer in verbinding met jouw lichaam.

Verbonden ademhaling is de basis van het ademwerk dat je gaat beleven. Ook andere ademtechnieken kunnen toegepast worden. Ik bewaak jouw veiligheid en zorg ervoor dat je in de verschillende fases de juiste zorg krijgt. Door aanwijzingen, drukpunten en meer wat er nodig kan zijn. Met professionele coaching stem ik af op jouw individuele proces.

Ademcircel:

Beleef de kracht van een ademsessie in een kleine groep. Ademcircels in Culemborg met max 10 personen. 75 Euro per middag of avond. Met maandelijkse regelmaat geef ik ze. Stuur een email voor informatie of volg me op Insta en LinkedIn.

 

.

Tromsessies

Heb je even behoefte aan ontspanning, rust en misschien een geleide meditatie?
Zoek je verbinding met een krachttotem, een verstoten deel van jezelf?
Wil je even helemaal alleen zijn in jezelf?
Dan is een tromsessie een prachtig kado. Bekijk hier meer informatie.

Het ritme van de trom brengt je in diepe ontspanning, misschien omdat het soms klinkt als een hartritme, of omdat het ritme je hersenen meeneemt in een lichte trance. Precies goed om in één uurtje alles van je af te laten glijden.

Laat je gaan op het tromritme en de woorden van een klein verhaal, deze brengen je net als kleine stapsteentjes steeds dieper een andere wereld in. Als je je ogen weer opent, voel je je helder, uitgerust en stap je in je volle kracht weer naar buiten.

 

 

N

Je ontmoet je totems of je totemdier

N

Je voelt je ontspannen

N

Je voelt zacht

N

Je hebt weer contact met je intuïtie

N

Je herkent je dromen weer

Tarieven:
Losse tromsessie: 75,- € incl btw (1 uur)

 

coaching Culemborg

Tromsessie:

Met een intake onderzoeken we eerst even je behoeften.

Liggend in de AdemRuimte hoef je alleen maar los te laten en het geluid te volgen. Je krijgt een op jouw afgestemde meditatie. In ontspanning kom je bij je innerlijke krachtbron.

Je voelt je na dat uurtje weer helemaal opgeladen!

 

Winterzwemmen

Wil je een energieboost? Iets excentrieks beleven? Grenzen verleggen? Je VRIJ voelen? Dan is winterzwemmen of een dompeltraject in koud water waarschijnlijk perfect voor jou!

We gaan de stoerheid voorbij! Je gaat verbinding maken met je lichaam en je diepere emoties in de (koude) natuur.

Je leert hoe je veilig blijft, krijgt alle tips en tricks, wanneer je wel of juist niet moet gaan, welke nazorg, belangrijke begeleidende oefeningen. Kortom; alles om veilig en gezond in koud buitenwater te dompelen. En je krijgt de basisstappen mee om beter naar jezelf te luisteren, om jezelf beter te voelen.

Het traject geeft je genoeg ervaring om alles veilig te leren en het daarna zelf door te zetten. Als je dat eenmaal ervaren hebt, dan wil je niet meer zonder! Je maakt een nieuw zelfzorg traject.

In de gratis online intake leer je vast over de voorbereiding. Vervolgens plannen we in ongeveer 2 weken 6 dompelsessies. Deze frequentie werkt het beste om je lichaam enkele dagen rust te geven en om toch veranderingen op te merken. Na de 2e sessie dompelen we misschien met andere studenten die ook verder in hun traject zijn.

Bij weer of geen weer: we spreken af aan een waterkant in Culemborg en we gaan samen het water in. 

Laagdrempelig: ook bij lenteweer ben ik beschikbaar voor je. Na dit traject ga je zelf gewoon door. . . de winter in!!

  Tarieven:

Boek een gratis online intake voor de eerste voorbereiding!

Traject: 6x dompelen voor maar 32,- euro incl btw per sessie. Bij de 1e sessie betaal je het totaal van 192,- € incl btw.

Een dompelsessie duurt 30/45 min. Waarvan soms maar enkele minuten echt in het water.

 

Personen die jou voorgingen

"Ons gesprek vond ik heel aangenaam en na afloop resoneerde het nog een aantal dagen door. Er kwam meer helderheid in de relatie met m'n ouders en daardoor ook helderheid in mezelf. Fijn om dat te ervaren. Het feit dat ...
Lees meer
Anoniem
Coach gesprek
"Ons gesprek vond ik heel aangenaam en na afloop resoneerde het nog een aantal dagen door. Er kwam meer helderheid in de relatie met m'n ouders en daardoor ook helderheid in mezelf. Fijn om dat te ervaren. Het feit dat dit via beeldscherm ging, was in mijn beleving geen enkele beperking. Dankjewel!"
Anoniem
Coach gesprek
"Blij met de trommelsessie van Sarah! Na een warm welkom en een goede uitleg over wat ze ging doen. Kon ik vol vertrouwen in de geleide meditatie opgaan. Sarah heeft een fijne stem on naar te luisteren. De trommel maakt ...
Lees meer
Jacqueline Konermann
Tromsessie
"Blij met de trommelsessie van Sarah! Na een warm welkom en een goede uitleg over wat ze ging doen. Kon ik vol vertrouwen in de geleide meditatie opgaan. Sarah heeft een fijne stem on naar te luisteren. De trommel maakt een indrukkend geluid. Het was heerlijk om de geluidsgolven op, en in mijn lichaam te voelen. De verschillende ritmes waren bijzonder. Wanneer ik eraan terugdenk hoor ik gelijk weer het geluid als een rustige hartslag die me terug liet komen uit de meditatie, waarna ik direct ontspan."
Jacqueline Konermann
Tromsessie
'Wat een fijne ervaring was de ademsessie bij Sarah. Na het mailtje wat ik naar Sarah stuurde had ik al snel antwoord terug en volgde er een intakegesprek online. Zelfs via het scherm voelde ik de fijne energie van Sarah. ...
Lees meer
Andrea
'Wat een fijne ervaring was de ademsessie bij Sarah. Na het mailtje wat ik naar Sarah stuurde had ik al snel antwoord terug en volgde er een intakegesprek online. Zelfs via het scherm voelde ik de fijne energie van Sarah. Dit gevoel werd bevestigd door haar warme welkom bij de ademsessie. Het was een intens en heftige beleving. Mooi en heel bijzonder. Sarah begeleide mij kundig en met zoveel zachtheid. Ze voelde feilloos aan wanneer en hoe ze me kon ondersteunen wanneer ik haar nodig had om net nog wat dieper te gaan om zo meer los te kunnen laten. Door haar liefdevolle begeleiding voelde ik me gesteund en veilig en kon ik me helemaal openstellen en laten gaan. Het terug komen uit de sessie was liefdevol en vol rust en voor het eerst in lange tijd voelde ik me weer echt in verbinding met mijzelf. De dekens en kruikjes voor en na de sessie waren heerlijk. De fijne nazorg met een kopje thee en wat vers fruit en de persoonlijke mail na afloop maakte dit alles voor mij tot een van de mooiste kadootjes die ik mezelf ooit heb gegeven. Dank je wel lieve Sarah voor deze mooi reis. Je bent een mooi warm mens.'
Andrea
Ik heb de ademcoaching als erg bijzonder ervaren. In het begin voelde het ademhalen ongemakkelijk en tegennatuurlijk. Toen ik daar doorheen kwam is er veel bij mij losgekomen en heb ik een heel diepe en mystieke ervaring gehad. Sarah heeft ...
Lees meer
Benjamin
Ademsessie
Ik heb de ademcoaching als erg bijzonder ervaren. In het begin voelde het ademhalen ongemakkelijk en tegennatuurlijk. Toen ik daar doorheen kwam is er veel bij mij losgekomen en heb ik een heel diepe en mystieke ervaring gehad. Sarah heeft mij er heel fijn en kundig doorheen begeleid, ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Ook erg prettig om de ervaring later nog te kunnen nabespreken met haar.
Benjamin
Ademsessie
"In het mailcontact wat we hadden was direct een hele open en liefdevolle energie voelbaar. Bij start van de ademsessie was dit ook wat heel duidelijk voelbaar was en wat dan ook zorgde voor een veilige bedding waarin ik me ...
Lees meer
Nicole
Ademsessie
"In het mailcontact wat we hadden was direct een hele open en liefdevolle energie voelbaar. Bij start van de ademsessie was dit ook wat heel duidelijk voelbaar was en wat dan ook zorgde voor een veilige bedding waarin ik me ondanks dat ik Sarah nog nooit eerder had gezien of gesproken volledig kon overgeven aan dat wat zich wilde openbaren. Tijdens de sessie was ze precies wanneer het even nodig of fijn was met haar aandacht bij me of raakte me wanneer dat helpend was even zachtjes aan om me te helpen door mijn proces heen te gaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een prachtige ademreis heb mogen ervaren met aansluitend wederom een liefdevolle afronding van Sarah. Dankjewel voor deze fijne reis!"
Nicole
Ademsessie
"Sarah is heel helder mooi en dienend aanwezig maar laat je ook helemaal je gang gaan en stimuleert je bij jezelf en je eigen intuïtie te komen. Ik had een 1 op 1 sessie. Ze gaf...
Lees meer
Ralph de Jongh
Ademsessie
"Sarah is heel helder mooi en dienend aanwezig maar laat je ook helemaal je gang gaan en stimuleert je bij jezelf en je eigen intuïtie te komen. Ik had een 1 op 1 sessie. Ze gaf een goede inleiding. Ze zorgde voor een fijne, zuivere frisse sfeer in haar praktijkruimte. De muziek die ze had gekozen trok me als vanzelf mee diep mijn intuïtie in en er kwamen allerlei bewegingen en geluiden los in mijn lichaam. Wat er volgde was een tijdloze ervaring waarin ik in diep contact met mijn onbewuste en lichaam kwam. Deze kan ik niet zo goed beschrijven. Ik kwam op een plek waar tijd niet bestaat. Die mocht voor mij wel blijven duren.  De uitleiding was ook heel gepast rustig en zette me weer goed op aarde. Terwijl ik bijkwam kreeg ik lekker wat vers fruit en water geserveerd. Een aanrader voor ieder die een keer een ademsessie wil doen in een veilige omgeving."
Ralph de Jongh
Ademsessie
"Sarah's persoonlijkheid zorgt meteen voor een speelse en warme sfeer, maar wel met de voelbare drijfveer om tot een kern te willen komen. Ik vond mijn sessie met haar erg zinvol; het zette me aan tot...
Lees meer
Lars Konings
Coach gesprek
"Sarah's persoonlijkheid zorgt meteen voor een speelse en warme sfeer, maar wel met de voelbare drijfveer om tot een kern te willen komen. Ik vond mijn sessie met haar erg zinvol; het zette me aan tot denken over mezelf - achteraf had ik het gevoel 'ergens geweest te zijn', d.w.z. mezelf zo bekeken zoals ik niet dagelijks zou doen. Voor herhaling vatbaar!"
Lars Konings
Coach gesprek
Mijn ademsessie bij Sarah heb ik als een warme deken ervaren. Bij binnenkomst werd ik al heel warm ontvangen en het voelde al meteen vertrouwd en veilig. Sarah legde alles goed uit en nam alle tijd zowel voor, tijdens en ...
Lees meer
Patricia
Mijn ademsessie bij Sarah heb ik als een warme deken ervaren. Bij binnenkomst werd ik al heel warm ontvangen en het voelde al meteen vertrouwd en veilig. Sarah legde alles goed uit en nam alle tijd zowel voor, tijdens en na de sessie. De muziek, de instrumenten, de geur, de gehele begeleiding en de aanrakingen, alles klopte en alles was fijn en vertrouwd om alles los te kunnen laten en me over te kunnen geven. Dank je wel voor deze fijne ademreis en je liefdevolle begeleiding. Ik kijk uit naar de volgende sessies. Liefs Patricia
Patricia
"Voor mij was het de eerste keer dat ik een ademsessie deed en ik wist niet wat ik moest verwachten. Bij veel innerlijk werk is ook je hoofd (enigszins) betrokken maar hierbij dus helemaal niet! Alleen je lichaam aan het ...
Lees meer
Anoniem
Ademsessie
"Voor mij was het de eerste keer dat ik een ademsessie deed en ik wist niet wat ik moest verwachten. Bij veel innerlijk werk is ook je hoofd (enigszins) betrokken maar hierbij dus helemaal niet! Alleen je lichaam aan het woord of nou ja, daad eigenlijk. Brullen en kromliggen, kramp en ontlading zo wat een ervaring! En wat vond mijn lichaam het fijn om te mogen loslaten! Eindelijk die schreeuw om bevrijding, de emoties die al zo lang vastzaten mochten in beweging komen. Mijn hele energiesysteem heeft een flinke opschoning gehad en dat is voelbaar en merkbaar! De liefdevolle begeleiding van Sarah maakte dat ik me veilig en gedragen voelde. Een bedding van steun en aanwezigheid wat deze ervaring mogelijk maakte. Dank je Sarah en ik hoop dat je nog veel meer mensen op deze manier mag helpen."
Anoniem
Ademsessie
Ik ben nog aan het nagenieten van mijn 2e ademsessie afgelopen ochtend. Wat een bijzondere ervaring was het weer! Je helpt me om los te komen uit mijn hoofd en laat me zachtjes landen in mijn lijf. Dat...
Lees meer
Linda
Ik ben nog aan het nagenieten van mijn 2e ademsessie afgelopen ochtend. Wat een bijzondere ervaring was het weer! Je helpt me om los te komen uit mijn hoofd en laat me zachtjes landen in mijn lijf. Dat doe je zo fijn, ik voel me veilig in jouw handen. En dan het ‘middenstuk’, wat een krachtige, intense, trance-achtige beleving was dit, wauw! En jouw stem, jouw handen, jouw muziek, ze hielpen me om deze mooie innerlijke reis te maken. Ons gesprek erna, als ik geniet van een mandarijntje (wonderlijk als een bloem, met veel aandacht gepeld) helpt me om langzaam weer te landen. Ik weet nu, na de eerste sessie, dat ik opmerkzaam mag zijn en kleine veranderingen in/bij mezelf mag gaan zien. Dankjewel dat je laat zien hoe krachtig en helend mijn eigen lichaam kan zijn met jouw liefdevolle sturing.🙏
Linda
Sarah is zo lekker praktisch! Met intens respect en duidelijk ervaring, heeft zij mij liefdevol begeleid en vertrouwen en avontuur geboden. Ik was gespannen en bang om de diepte in te gaan. Deze lieve, blije heks loodste mij heel professioneel, ...
Lees meer
Mijke
Sarah is zo lekker praktisch! Met intens respect en duidelijk ervaring, heeft zij mij liefdevol begeleid en vertrouwen en avontuur geboden. Ik was gespannen en bang om de diepte in te gaan. Deze lieve, blije heks loodste mij heel professioneel, nog net niet giechelend, maar wel immens zacht er door en ja hoor: WOW! Wat een kracht! Ik had vele nare jaren ervaring met chronische (rug)pijn. Door gewoon goede ademtechnieken, heb ik eindelijk de zo nodige rust en verlichting, en soms een energieboost, helemaal 'in eigen handen'. Ik kan nu weer vertrouwen voelen in mijn eigen natuur, mijn lijf en mijn toekomst. Dat is onbeschrijfelijk. Het hielp ook goed toen ik bv. Covid had, maar wat ik met Sarah heb geleerd heeft me in een eenzame noodsituatie echt gered(!) toen het gruwelijk in mijn nek schoot: door mezelf in een meditatieve trance te ademen, ben ik een halve dag nogal goed doorgekomen.. tot de zware pijnstillers arriveerden ;p Sarah, Ja! Ja doe waar je zo goed in bent en Heel, heel veel mooie mensen!
Mijke
"De eerste ademsessie met Sarah was een hele ervaring. Fijn, spannend maar vooral heel veilig. Sarah heeft uitgebreid de tijd genomen voor de uitleg over de sessie en voor een fijn gesprek. Ze heeft me absoluut op mijn gemak gesteld ...
Lees meer
Anoniem
Ademsessie
"De eerste ademsessie met Sarah was een hele ervaring. Fijn, spannend maar vooral heel veilig. Sarah heeft uitgebreid de tijd genomen voor de uitleg over de sessie en voor een fijn gesprek. Ze heeft me absoluut op mijn gemak gesteld en het vertrouwen gegeven wat nodig is voor de sessie. Voor mij was de sessie vooral ontspannen en het heeft ervoor gezorgd dat ik minder met mijn gedachten bezig was en meer met mijn lijf en gevoel. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring, Sarah!"
Anoniem
Ademsessie
Ik heb voor het eerst een ademcoaching gehad. Wat was dit een bijzondere ervaring. Normaal gesproken heb ik nooit een focus op mijn eigen ademhaling, maar door zo'n coaching heb ik geleerd hoe dat wel kan en...
Lees meer
Ik heb voor het eerst een ademcoaching gehad. Wat was dit een bijzondere ervaring. Normaal gesproken heb ik nooit een focus op mijn eigen ademhaling, maar door zo'n coaching heb ik geleerd hoe dat wel kan en erna ook gevoeld wat een gefocuste ademhaling eigenlijk met je lichaam doet. Ik werd helemaal zen! Ook hebben we een gesprek gehad over dingen waar ik mee zit in mijn leven. Dit was super ontspannend omdat je je begrepen voelt, een hele lieve coach die graag naar je wilt luisteren.  Super fijn om dit te mogen ervaren. (Anoniem)
Alweer 1,5 week geleden dat ik bij jou een ademsessie heb gedaan. Wat een bijzondere ervaring! Jouw zijn, jouw liefdevolle aanwezigheid, jouw rust en vriendelijkheid. Het gaf me zo'n diep gevoel van veiligheid (en dat heb ik niet zo snel!) dat ...
Lees meer
Hetty
Alweer 1,5 week geleden dat ik bij jou een ademsessie heb gedaan. Wat een bijzondere ervaring! Jouw zijn, jouw liefdevolle aanwezigheid, jouw rust en vriendelijkheid. Het gaf me zo'n diep gevoel van veiligheid (en dat heb ik niet zo snel!) dat ik tijdens de ademsessie werkelijk alles wat zich aandiende er durfde te laten zijn. Heel intens maar wat een gevoel van bevrijding achteraf. Ik ben je echt dankbaar voor deze helende ervaring.
Hetty
Wat fijn heb ik het ervaren om voor het eerst de ademsessie te doen. Ik vond het echt wel spannend omdat ik nog geen idee had, wat dit met mij zou gaan doen. Het gesprek vooraf heeft me erg ...
Lees meer
Nanny
Wat fijn heb ik het ervaren om voor het eerst de ademsessie te doen. Ik vond het echt wel spannend omdat ik nog geen idee had, wat dit met mij zou gaan doen. Het gesprek vooraf heeft me erg geholpen om met voldoende vertrouwen het proces in te stappen. Hierbij kreeg ik de ruimte om geheel bij mezelf te blijven en goed te luisteren naar wat ik nodig had, zowel fysiek als mentaal. Jouw aanwezigheid en jouw zorg voor mij heeft me wel geholpen om datgene te laten gebeuren wat nodig was op dat moment.
Ook de nazorg was erg prettig. Zo'n ademsessie doet echt wel wat met je hele systeem en met een warme deken, een kop thee en een paar kussens in mijn rug had ik de tijd om in mijn eigen tempo weer tot mezelf te komen. Ik mocht pas naar huis op het moment dat jij zeker wist dat ik weer helemaal in orde was. Je gaf blijk van warmte en betrokkenheid. Ook het mailtje naderhand was zinvol en prettig om te lezen. Ik kom zeker nog een keer terug voor een ademsessie.
Nanny

Let u op de contra-indicaties bij ademsessies en winterzwemmen! Wees open naar uw coach over uw conditie om veiligheid te waarborgen.