Over Mij

HSP coach, ademcoach en personal coach

Voor mij is het heel simpel: iedereen kán happy zijn. Ieder van ons heeft de potentie zijn of haar hartkracht in de wereld te zetten, te laten stralen. Als kindje had ik de fijngevoeligheid om mensen te lezen. Als iemand niet ‘zuiver’ voelde, vertrouwde ik die echt niet! Nu heb ik compassie voor iemands proces wat achter de ‘onzuiverheid‘ zou kunnen zitten. Hoe herkenbaar is het om pijn te willen vermijden, maar hoe prachtig is het leren erkennen van die pijn? Juist in het toelaten, wat een beetje moeite kan kosten ging ik mijn transformatie ervaren. Als hsp coach en personal coach help ik jou ook met transformeren.

Transformeren is voor mij dé magie, of het nu kleine stappen zijn of grote. Het is zo voelbaar als er ergens, bij mij of iemand anders, een brok spanning oplost. Daar ga ik voor. Diep in mijn hart geloof ik (weer) dat iedereen gewoon gelukkig kan zijn. Dat begint natuurlijk bij mezelf. Stap voor stap ben ik gaan erkennen van wat er in me is, van rauw leed tot helende pracht. En dat wil niet zeggen dat leed niet helend is. Juist daar ín durven gaan is helend. Vanuit die transformatie kon ik ook mijn behoefte aan expressie weer vorm geven. In mij leeft een speels kind, een wijze oude vrouw, een giechelende grapjas, een engel, aardende trol en nog veel meer. Het geweldige is dat ik dat nu in mijn dagelijks werk kan laten stromen.

Nog meer Sarah:

N

Moederschap

N

Opgegroeid in West-Afrika

N

EHS-survivor

N

Liefde voor natuur

N

Gek op pindakaas (de 100%!)

N

Nooit uitgeleerd

Hulpverlening, bewustzijn en hsp coach

Een van mijn grootste uitdagingen, het ziek worden van de overmatige netwerkstraling, heeft mijn leven een hele poos op z’n kop gezet. Nu laveer ik weer met liefde en geluk door het leven, haal energie uit het werken voor mezelf en leer nog elke dag dat ik goed voor mezelf mag blijven zorgen. Ik noem me mezelf soms EHS-survivor. Ik kan namelijk weer functioneren in de hoogfrequente jungle.

Bijna 20 jaar heb ik vol overgave hulpverlening gedaan op een alarmcentrale. Teamwerk, Europa, talen, stress, schade- en pechhulpverlening was mijn thuis.

Communiceren werd een kunst. En ook mijn lichaamsbewustzijn ben ik steeds meer aandacht gaan geven. Al jaren begeleid ik bij internationale groepen in zelfontwikkeling en lichaamswerk, gedeeltelijk met plantmedicijnen. Het vertrouwen in het zelfhelend vermogen van mensen is mijn focus geworden. Daarnaast ben ik ademcoach en personal coach, zodat ik op fysiek en geestelijk vlak ondersteunend kan zijn.

Mijn passies kan ik nu uitvoeren in mijn werk door de opleidingen tot NLP XLence coach bij RaVisie.nl en de jaaropleiding tot ademcoach bij Thebreathworkcoach.com.

Ik weet hoe ik je respectvol kan gidsen. Als hsp coach, ademcoach en persoonlijke coach. Ik bied je een verfijnde afstemming op jouw proces. Je bent welkom.

Ademcoach Culemborg